Intranet

Tallenna yhdistyksen asiakirjat, kuten pöytäkirjat ja toimintasuunnitelmat ja -kertomukset yhteen paikaan.

Asiakirjat eivät ole yhden toimiojan kotona ja kotikoneella, vaan kaikkien toimijoiden käytettävissä.

Myös erilaiset lehtileikkeet ym tapatumamainokset ja ohjeet on mukava tallentaa. Uudet toimijat saavat nopeasti ja helposti tiedon yhdistyksen toiminnasta, kun voivat tutustua kokonaisuuteen, mitä jo on tehty.

Lisäksi mahdolliset historiikkien kirjoittajat saavat helposti aineistoa käyttöönsä.
Intrassa eri toimijoille voi antaa  erilaisia oikeuksia tietoihin. Toiset voivat viedä asaikirjoja intraaan ja toiset vain lukea niitä.

Hinta riippuu tallennustilan tarpeesta ja melko paljon mahtuu jo perustilaan 350 Mt.
Hinta on 14,90 /kk.

Avausmaksu on 64 €

Hinnat sisältävät alv 24 %

Isommat tallennustilat sovitaan erikseen.

Kysy lisätietoja tai tilaa Ota yhteyttä-lomakkeen kautta.